زمان معرفی و فرآیند اعزام به خدمت چگونه است؟

گام اول : زمان معرفی مشمولان

۱-دانش آموزان پسری که قبل از ۱۸سالگی تمام یعنی سنی که از نظر قانون وظیفه عمومی وارد مشمولیت می شوند از دبیرستان یا مرکز پیش دانشگاهی محل تحصیل خود فارغ التحصیل، انصراف ، ترک تحصیل و یا اخراج شوند حداکثر ۶ ماه مهلت دارند تا وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند ، در غیر اینصورت وارد غیبت شده و از یک سری تسهیلات مثل معافیت تحصیلی و … برخوردار نمی شوند و همچنین ۹۰ روز اضافه خدمت برای آنان ثبت می شود.

۲ – دانش آموزان و دانشجویانی که در ۱۸ سالگی تمام و بعد ازآن از دبیرستان یا دانشگاه محل تحصیل فارغ التحصیل و یا اخراج شده ، انصراف داده و یا ترک تحصیل نموده از همان تاریخ حداکثر یکسال مهلت دارند تا وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند.

نکته : مهلت معرفی برای افرادی که در خارج از کشور تحصیل می کنند همانند مشمولان داخل کشور است.

گام دوم: فرآیند اعزام به خدمت

همان گونه که اشاره شد مردان ایرانی بر اساس قانون خدمت وظیفه عمومی با ورود به سن ۱۸ سالگی تمام می بایست با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) درخواست رسیدگی به وضعیت خود را ثبت کنند که در این بخش شامل مراحل ذیل است:

۱- اخذ دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی

دریافت شناسه دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) و یا سامانه خدمات الکترونیک ناجا به نشانی www.epolice.ir
قیمت دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی: ۸۰۰۰ ریال

۲- ثبت اولیه درخواست اعزام به خدمت توسط کاربر دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰)

۳- ارجاع به پزشک معاین اولیه توسط کاربر دفاتر (پلیس+۱۰)

۴- تکمیل برگ معاینه اولیه و تایید صحت و سلامت جسمی و روحی توسط پزشک معاین

۵- تزریق واکسن های مننژیت و دوگانه :

این برگ توسط دفاتر (پلیس +۱۰ ) به مشمول داده می شود.
هدف از تزریق واکسن های مننژیت و دوگانه به سربازان این است که هر سه بیماری به علت واگیردار بودن امکان انتقالشان در محیط های شلوغ مانند خوابگاه ها و… بیشتر است لذا با واکسیناسیون قابل پیشگیری می باشند.
با برگ مربوط به واکسیناسیون به مراکز بهداشتی درمانی جهت تزریق واکسن مننژیت (التهاب پرده های مغز) و دوگانه (دیفتری و کزاز) مراجعه نمایید.
نشانی این مراکز را می توانید ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +۱۰) به دست آورید و به نزدیکترین مرکز بهداشتی و درمانی محل سکونت خود مراجعه و پس از انجام واکسیناسیون ، برگ واکسیناسیون می بایست از سوی مسئول مربوط مهر شود .(این تزریق رایگان انجام می پذیرد).

پیشنهاد ما:  کسر خدمت سربازی به ازای هر فرزند ۳ ماه شامل غایبان هم می‌شود


۶- علاوه برتکمیل برگ های مربوط به معاینه اولیه و واکسیناسیون ، برگ مربوط به اطلاعات فردی (برگ شماره یک ) را نیز تکمیل و از طریق دفاتر( پلیس+۱۰ ) برای ثبت درخواست اعزام به خدمت خود اقدام کنید.

( درخصوص راهنمایی تکمیل برگ شماره یک از توضیحات دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی استفاده کنید .)

۷- ارائه سوابق تخصصی:
مشمولان دارای مدرک لیسانس وبالاتر سوابق تخصصی خود را نیز باید به دفاتر مذکور تحویل دهند تا متناسب با تخصصشان در یگان خدمتی مرتبط بکارگیری شوند .

۸- سربازان دارای خدمت قبلی:
سربازانی که به دلیل قبولی در دانشگاه یا علل دیگر قبلا از خدمت ترخیص شده اند، جهت اعزام مجدد به خدمت سربازی می بایست به یکی از دفاتر الکترونیک انتظامی (پلیس +۱۰) مراجعه و درخواست اعزام خود را ثبت کنند.( این قبیل مشمولان به مراکز آموزش معرفی شده و سپس مرکز آموزش به دلیل عدم ضرورت گذراندن مجدد دوره آموزش رزم مقدماتی اقدامات لازم را برای به کارگیری در همان نیروی خدمتی قبلی انجام می دهد.)

۹- به محض ثبت درخواست اعزام به خدمت دردفاتر (پلیس +۱۰) ، پرینت برگ آماده به خدمت با ذکر تاریخ اعزام به خدمت به مشمول ارائه می گردد.


۱۰- برگ اعلام محل مراجعه به مراکز آموزش نیروهای مسلح :

۱۰ روز قبل از تاریخ اعزام ، کد مرکز آموزش نیروهای مسلح که از سوی سازمان وظیفه عمومی تعیین شده است از طریق پیامک به اطلاع مشمول می رسد و مشمول می تواندبا مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰ نسبت به دریافت برگ اعلام محل مراجعه به مراکز آموزش نیروهای مسلح اقدام نماید.(این برگ از طریق پست ارسال نمی شود)

نکته : تاریخ ، ساعت و محل مراجعه مشمول و همچنین نحوه اعزام وی در این برگ درج شده و مشمول می بایست طبق اطلاعات درج شده درآن اقدام نماید.

guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x